גריל גז הוא מוצר בעל יתרונות רבים: הוא ידידותי מאוד גם למשתמש וגם לסביבה (בהשוואה לגריל הפחמים המסורתי), הוא מבטיח שליטה מלאה בטמפרטורה וחום אחיד בכל המשטח, וכשאוכלים את המטעמים שנצלים עליו, מגלים שגם הטעם משתפר והופך נקי יותר ומובחן יותר. בהתאם אין פלא שהביקוש לגריל גז נמצא במגמת עלייה מובהקת, גם בארץ וגם במדינות אחרות – ואחד המותגים המובילים בתחום הוא Broil King.
חברה קנדית עם ניסיון עשיר
חברת ברויל קינג נוסדה בקנדה בשלהי המאה ה-20. היא צברה ניסיון רב בייצור גרילים שמופעלים בגז במקום בפחמים מזהמים, ולמעשה במדינה השכנה לארה"ב היא המותג הנמכר ביותר – בקנדה יש יותר גרילי גז של ברויל קינג מאשר כל החברות האחרות.
עוד כדאי לדעת שייצור הגרילים שפועלים על בסיס גז מתבצע בצפון אמריקה, כך שרף האיכות גבוה מאוד.
המאפיינים החשובים של מוצרי Broil King
מאפיין בולט אחד של ברויל קינג הוא המגוון הרחב של האפשרויות, כולל גרילים עם שטח צלייה גדול במיוחד. המבנה של גריל גז של Broil King הוא כזה שמבטיח פיזור חום מדויק ואחיד בזכות התכנון המוקפד והשימוש במפזרי להבה שרק לחברה הקנדית יש. בחלק מהגרילים תמצאו גם מד טמפרטורה בילד אין כדי שתוכלו להפיק את המטעמים המוצלחים ביותר ברמת הדיוק הגבוהה ביותר שיש.
כמו כן ישנן תוספות שמשדרגות את חוויית הצלייה: שיפוד מסתובב, כירת צד, שטחי אחסון נרחבים – כל מה שצריך כדי שגם אתם תהפכו לאשפי ברביקיו.
החדשנות הטכנולוגית של ברויל קינג
גריל גז של חברת Broil King הוא גם פריט שנמצא בחזית הטכנולוגיה העכשווית. בפרט מצליחה החברה הקנדית לרתום לצרכיה, ולתועלת לקוחותיה, את טכנולוגיית האינפרה אדום. לשם כך מותקנת מתחת לרשת שעליה מניחים את המאכלים שאותם רוצים לצלות – בין אם בשר ובין אם מטעמים מהצומח – עוד רשת, עשויה נירוסטה.
רשת הנירוסטה מפיקה חום אינפרה אדום ששומרת על העסיסיות של המאכלים וגם הופכת את הצלייה ליעילה במיוחד כך שכמות הגז הנדרשת להפעלת הגריל תהיה מינימלית.